Boligsalg Mallorca - Soller Puerto de Soller Fornalutx Biniaraix Pollensa Puerto Pollensa Palma Santa Maria Santanyi Arta Felanitx Andratx Puerto Andratx Alcudia
   

Nybygget hus i Sóller

Pris: 995.000 €


Soveværelser: 4
Opholdsrum: 1
Badeværelser: 3

Boligareal ca. 450 m2

Grund: ca. 500 m2

 

Ref.nr.: SO-797-AM

Nybygget hus med idyllisk beliggenhed i Sóller

Dette nybyggede kvalitetshus af natursten ligger kun få minutter til fods fra Sóllers centrum, så beliggenheden kan ikke være mere central. Lige i nærheden af huset har den romantiske, 100 år gamle sporvogn et stoppested, så stranden og byen kan nås på kort tid. Boligarealet på i alt 450 m2 er fordelt på tre etager.

I stueetagen er der en garage til to biler samt et rum til opbevaring. Gennem en jernport kommer man til det overdækkede indgangsområde og videre ind til selve huset, hvis indgangsparti udstråler en enestående elegance på grund af den smukt udformede, spiralformede trappeopgang. På første sal er der et soveværelse, et badeværelse samt et stort opholdsrum.

Fra køkkenet/spisestuen er der adgang til en stor overdækket terrasse med fantastisk udsigt over bjergene omkring Sóller. På anden sal er der tre gode, store soveværelser – et af dem med badeværelse en suite og en balkon – samt endnu et badeværelse. Huset har centralvarme og klimaanlæg.

 

<Go back